4 vragen aan…

 

Patricia Jacobs – makelaar in spé

1.Wat is jouw rol bij KNSF Vastgoed?

Een huis kopen is een van de belangrijkste ‘events’ in het leven van mensen. Heel belangrijk dat dat perfect gebeurt en dat er een ideale match ontstaat tussen droom en werkelijkheid, tussen prijs en budget, tussen klant en mij.  Ik ga voor de 100% match, dus mijn rol bij KNSF zie ik als een soort wooncoach/huizenmatcher. Ik ontvang huizenzoeker(s) /belangstellende(n) in ons informatiehuis, hier staat een prachtig maquette van het gebied. Vaak begint mijn intro over de Krijgsman hier. Ik informeer ze over het huidige en toekomstige aanbod. Wat ik helemaal leuk vind is een Experience Krijgsman tour met de Defender, ik neem de huizenzoeker mee het gebied in. Ze kunnen dan zelf ervaren en de sfeer proeven, van het gebied en de diversiteit aan woningen. Als ze eenmaal de Krijgsman hebben ontdekt, zijn ze verliefd en verkocht. Daar haal ik mijn voldoening uit en maakt mijn werk zo leuk!

2.Wat maakt De Krijgsman Muiden zo bijzonder?

Ik weet nog goed toen ik hier kwam werken voelde het direct als thuiskomen, zelf heb ik jaren in een groene en landelijke omgeving gewoond. En dit gebied heeft veel groen, een natuurlijke schoonheid, prachtig gelegen aan het water met een rijke historie. Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en watersporten, waar vind je dat in de Metropool? Ondanks de kleine omvang heeft Muiden een scala aan voorzieningen en gezellige horecagelegenheden. Van lokale winkels tot gezellige cafés en restaurants langs de historische haven, er is altijd wel iets te beleven en te ontdekken in de stad. Dat maakt wonen in de Krijgsman zo bijzonder.

 

3.Waar ben je het meest trots op.

Dat ik mag meedoen in de woonwens van belangstellenden, huizenzoekers in hun zoektocht naar hun droomwoning. Elke keer weer een bijzonder gevoel dat ik deel uitmaak van dit prachtige avontuur, waar dromen werkelijkheid worden en waar ik elke dag weer de kans krijg om huizenzoekers te helpen bij het vinden van hun ideale thuis.

 

 

 

4.Wat is jouw favoriete project en waarom

De Dijkvilla’

De dijkvilla’s in de Krijgsman Muiden spreken mij het meest aan vanwege hun unieke ligging aan de dijk, het adembenemende uitzicht over het water. De villa’s zijn ontworpen met een focus op moderne architectuur en hoogwaardige afwerkingen, waardoor ze een exclusieve uitstraling hebben. Elke villa vind ik uniek in zijn ontwerp en indeling, met ruime leefruimtes, grote ramen om van het uitzicht te genieten. Een eigen privé brug naar je overtuin, met een aanlegplaatsen voor je boot.  Het ultieme vakantiegevoel, wie wil dat niet?

 

Leuke anekdote: DefenderDrama

Ik nam kopers mee op een avontuurlijke Defender-tour, het gebied ontdekken. Maar toen we op locatie kwamen, bleek het een modderig moeras te zijn! De Defender zat vast, en mijn collega moest ons ‘redden’ met een tractor. Gelukkig hadden we wel een geweldig uitzicht op het Muiderslot vanuit de modder! En raad eens? De kopers wonen er nog steeds, met dat prachtige uitzicht!