70 woningen in verkoop, zaterdag 8 december open dag

Open dag: zaterdag 8 december van 10 tot 12 uur

De Krijgsman Muiden is een uniek woongebied tegen Amsterdam. Van de 1.300 woningen is elk huis verschillend en ze komen in kleine plukjes in verkoop. Het afgelopen jaar zijn er al vele honderden woningen in verkoop genomen, verkocht èn gebouwd. De eerste bewoners vieren dit jaar voor het eerst hun kerst in dit nieuwe woongebied en we laten u graag kennismaken!

Nu 70 woningen in verkoop
In het gebied De Vestingstad zijn nu 70 diverse woningen in verkoop gekomen. Stuk voor stuk uniek.

De eerste appartementengebouwen in De Krijgsman worden bijvoorbeeld op dit moment aangeboden en er zijn er nog maar een paar beschikbaar. De gebouwen Factory en Havenmeester liggen prachtig: zonnige balkonterrassen kijken uit op het haventje of de gracht. Een eigen parkeerplaats onder het gebouw. Hartje historisch Muiden ligt op loopafstand. Of wandel naar de winkeltjes en het Westbatterijpark, met uitzicht op het Muiderslot.

Vrijstaand wonen of een Twee-onder-één-kapwoning kan ook, zowel bij de unieke Boothuizen (met ligplaats!) of de laatste twee-onder-één-kapwoning in Vestingstad Oost. De vrijstaande woningen in De Tuinen zijn nu allemaal uitverkocht: vorige week is het koopcontract van de daar laatste beschikbare villa getekend.

Bijna net zo groot zijn de unieke grachtenpanden aan de Gracht West of Oost. Een prachtige ligging aan het water, riante achtertuinen en aan de Gracht Oost zelfs een extra voortuin aan de gezellige waterkant. En zoals het hoort aan een gracht: de panden zijn riant. Van 170 tot meer dan 200 m2 woonoppervlak! De bouw start binnenkort, en er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

We hebben nog een paar gezinswoningen in Vestingstad Oost te koop. Autoluwe straatjes, fijne tuinen en ook hier is elk huis anders. De kapvorm, breedte, materialen en kleuren zorgen voor veel diversiteit en het gevoel dat u door een oude vestingstad dwaalt. Maar dan gloednieuw!

Tenslotte is op 24 november 20 unieke gezinswoningen aan het Krayenhoff in verkoop gegaan met veel aandacht voor detaillering en materialen. De woningen hebben een diepe tuin op het zuidoosten of noordoosten. Woonoppervlaktes van 112 tot 137 m2. Achter de tuinen bevindt zich een wandelpad en een slootje. Hier woont u dichtbij het gezellige centrum van Muiden maar ook vlakbij het toekomstige park met het sloephaventje in De Krijgsman Muiden.

In het uitverkochte Vestingstad West zijn al veel woningen in aanbouw en dit geeft een mooi beeld van de enorme kwaliteit van de stedenbouwkundige opzet. We laten het u zaterdag graag zien!

Bouw Parkhof gestart
Het Parkhof is een kleinschalig appartementengebouw op de overgang van het Vestingstedelijke deel naar het bosrijke middengebied van De Krijgsman. Naast het gebouw komen vier unieke twee-onder-één-kapwoningen. Alle woningen zijn verkocht, en op dinsdag 20 november was de feestelijke start van de bouw. En daar gaan er binnenkort nog vele van volgen!

Een rondleiding door het gebied?
Er valt veel over het terrein te vertellen. Elke week komen er nieuwe woningen uit de steigers en de eerste bewoners hebben hun intrek genomen. Regelmatig maken we een 360′-film door het gebied, zoals deze: https://youtu.be/1RliyyDHY48]. Maar veel leuker nog is het instappen in één van de terreinauto’s, en onze makelaars nemen u mee naar de mooiste plekjes in het terrein. Graag vertellen we u meer over de woningen die nu in verkoop zijn: graag tot binnenkort!

De Krijgsman Muiden op Instagram
We deelden al veel informatie via onze Facebookpagina, maar sinds kort zijn we ook te vinden op Instagram! Elke dag een foto van de bouw of een nieuwtje.
Volg ons via https://www.instagram.com/dekrijgsmanmuiden/!