Start verkoop appartementen FactorY en de laatste grachtenpanden en gezinswoningen uit de eerdere fases!!

Met trots presenteren wij de verkoopdocumentatie van appartementengebouw FactorY. En: uit de eerdere fases in De Krijgsman Muiden zijn bijna alle woningen verkocht! Maar er zijn nog vijf laatste grachtenpanden, een fraaie twee-onder-één-kapwoning, een paar gezinswoningen en één laatste vrijstaande villa in De Tuinen beschikbaar. In deze nieuwsbrief en aanstaande zaterdag zetten we ze graag voor u op een rij.

FactorY: 24 luxe appartementen vanaf € 460.000,- vrij op naam.

Zaterdag 15 september is de verkoop gestart van 24 luxe appartementen “FactorY”, gelegen in het hart van De Vestingstad in De Krijgsman Muiden. Gericht op het zuiden, met zicht op de sloepenhaven en op loopafstand van het IJmeer en de oude vesting. Zes verschillende types met mooie plattegronden variërend tussen 102 m2 en 123 m2 woonoppervlakte. Ieder appartement is voorzien van een zonnig terras en een privé parkeerplaats. De appartementen worden opgeleverd met een luxe keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Tevens worden de appartementen voorzien van een vloerverwarmingssysteem voor extra comfortabel wonen.
De inschrijving voor de appartementen sluit dinsdag 2 oktober om 12.00 uur.

In de voorgaande fases zijn nog enkele woningen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van de beschikbare woningen per fase.

Gracht West: Nog enkele bijzondere Grachtenpanden beschikbaar.
Start bouw nog dit jaar!

Aan de Gracht West zijn nog enige laatste grachtenpanden beschikbaar, met woonoppervlaktes van 170 tot maar liefst 206 m2.
Koopsommen van € 732.500 tot € 1.007.500 vrij op naam.
Elk grachtenpand is qua uitvoering uniek, maar ze hebben ook een aantal zaken gemeen. Zoals een standaard al inbegrepen uitbouw van 1,2 meter op de begane grond, een heerlijk zonnige achtertuin op het westen en aan de voorzijde uitzicht over de bruisende gracht. Neem nu bijvoorbeeld bouwnummer 5.05 uit bovenstaande artist impression: een geweldig ontwerp van architect FARO. Een uniek pand door zijn ronde vormen, 199 m2 woonoppervlakte en 2 parkeerplaatsen op eigen grond. De ligging is prachtig, met fraaie zichtlijnen. Koopsom € 999.500,- vrij op naam.

 

De laatste beschikbare tweekapper in de Vestingstad Oost

 

In de Vestingstad Oost is één twee-onder-één-kapwoning beschikbaar. In een levendige buurt met winkeltjes, mooie straatjes en een prachtige vestingstedelijke uitstraling. Om de hoek van het grote Westbatterijpark met direct daarachter het IJmeer. De woningen hebben een goede indeling met uitbreidingsmogelijkheden, en zijn voorzien van een luxe keuken, toilet en badkamer. Twee parkeerplaatsen op eigen grond. Koopsom € 648.000 vrij op naam.

Nog een paar laatste gezinswoningen in Vestingstad Oost beschikbaar vanaf € 465.000,- vrij op naam.

De Vestingstad Oost is gelegen tussen de Gracht en het oude Muiden. Bijna elke woning is anders: fraaie architecturen brengen variatie in de diverse straatjes. Op loopafstand van het centrum van het stadje, en om de hoek van het Westbatterijpark en het IJmeer. Winkeltjes, kleine straatjes, speelplekjes, vlakbij de nieuwe school, veel groen en water. Dat is Vestingstad!
De nog beschikbare woningen hebben een vloeroppervlakte vanaf 118 m2 tot
140 m2, zijn geheel voorzien van vloerverwarming en hebben vier slaapkamers. Een luxe keuken, luxe sanitair en tegelwerk maken de woning compleet.Koopsommen vanaf € 465.000 vrij op naam.

De Laatste Tuinvilla #51. Alle andere villa’s verkocht!

Tuinvilla 51 heeft een fraaie ligging op loopafstand van het IJmeer. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 209 m2, en wordt gebouwd op een groot kavel van ongeveer 613 m2 eigen grond, aan een kruispunt van watergangen. Start bouw is in het eerste kwartaal van 2019, de koopsom is € 1.185.000 vrij op naam.

We lichten de beschikbare woningen graag toe of rijden u in de terreinwagens naar uw nieuwe woonplek in het gebied van
De Krijgsman. Graag tot dan!

Bezoek ons ook op Facebook! Hier delen wij met regelmaat leuke nieuwtjes, foto’s of ontwikkelingen.

Hartelijke groeten,

Het Team De Krijgsman Muiden.