Appartementen in De Krijgsman: Open Dag zaterdag 23 februari

Appartementen in De Krijgsman: Open Dag zaterdag 23 februari!

In het gebied komt een aantal kleinschalige appartementengebouwen. Stuk voor stuk uniek. De eerste gebouwen zijn inmiddels verkocht, de gebouwen Factory en Havenmeester zijn nu in verkoop.

De appartementen hebben een woonoppervlak van 64,5 m2 tot 178 m2 ! Ze liggen prachtig: zonnige balkonterrassen kijken uit op het haventje of de gracht. Een eigen parkeerplaats onder het gebouw. Hartje historisch Muiden ligt op loopafstand. Of wandel naar de winkeltjes en het Westbatterijpark, met uitzicht op het Muiderslot. We laten het u graag zien op de Open Dag op zaterdag 23 februari, van 10:00 tot 12:00 uur.

WONEN AAN DE GRACHT

In “Wonen aan de Gracht” zijn nu de grachtenpanden in verkoop. Een prachtige ligging aan het water, riante achtertuinen en soms zelfs een extra voortuin aan de gezellige waterkant. En zoals het hoort aan een gracht: de panden zijn riant van 170 tot meer dan
200 m2 woonoppervlak! De bouw is inmiddels gestart, en er zijn er nog maar een paar beschikbaar.

HET KRUITBOS

De komende maanden gaan we met veel nieuwe woningen in verkoop. Stuk voor stuk uniek, in het mooiste nieuwe woongebied van Nederland. Van vrijstaande villa’s of twee-onder-één-kapwoningen op een boskavel tot appartementen met uitzicht op het IJmeer. Met in de wijk parken, bossen en kronkelende watergangen.
Nieuwsgierig…? Klik hier voor een preview: https://dekrijgsmanmuiden.nl/buiten-wonen-in-muiden/het-kruitbos/

Graag tot 23 februari!

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons informatiehuis is maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608

Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden

Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.