Bestemmingsplan De Krijgsman Muiden vastgesteld!

Gemeenteraad Gooise Meren heeft het bestemmingsplan De Krijgsman Muiden vastgesteld!

Om woningbouw mogelijk te maken op deze locatie is een nieuw bestemmingsplan nodig. De gemeenteraad heeft op woensdag 12 oktober jl. een positief besluit genomen over het aangepaste bestemmingsplan. Tevens is het aangepaste Beeldkwaliteitsplan vastgesteld.

Vanaf nu reserveren!
Graag presenteren wij u de ontwerpen van de circa 160 woningen in De Vestingsstad en De Tuinen. Voor deelgebieden ‘Het Park’ en ‘De Jaagpaden’ zijn de Voorlopig Ontwerpen gereed en de koopprijzen zijn bekend. De Voorlopige Ontwerpen en de prijzen van de deelgebieden De Tuinen De Steeg en De straat naar de Brug zijn over enkele weken bekend. Wij nodigen u vanaf woensdag 19 oktober vanaf 14:00 uur van harte uit op het informatiehuis om ons aanbod aan u te presenteren. Tevens informeert ons verkoopteam u graag over de mogelijkheid om vanaf heden een reservering aan te gaan.

Meer informatie?
Heeft u vragen, ideeën of heeft u specifieke wensen? U bent van harte welkom op het informatiehuis. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of loop binnen tijdens de openingstijden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-466608 of per e-mail via info@dekrijgsmanmuiden.nl.

 

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:
Vanaf 19 oktober gelden onderstaande openingstijden voor het informatiehuis:
Woensdag en vrijdag van 14:00 – 17:00 uur.

Buiten de openingstijden is er gelegenheid om op afspraak een bezoek te brengen aan het informatiehuis