Het Bolwerk

35 luxe, stoere, industriële appartementen tussen 85 en 240 m².

ONTDEK HET BOLWERK

Luxueus en stedelijk wonen in een landelijke omgeving: dit is Bolwerk. Het Bolwerk voorziet in 35 luxueuze appartementen verdeeld over drie intieme woongebouwen die gelegen zijn aan een gezellige binnentuin. Deze prachtige onder architectuur aangelegde binnentuin met op de zon gelegen terrassen biedt een cozy place voor de bewoners. Hier vind je lounge gedeelten waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. En dat alles omringd door kleurrijke perken met wilde bloemen, fruitbomen en moestuinen. Maar: bewoners kunnen zelf ook naar wens hun eigen moestuin samenstellen. Urban farming it is. Helemaal van nu natuurlijk om je eigen groentes en kruiden te kunnen kweken. En dit ook met andere bewoners te doen.

De appartementen zijn royaal opgezet en voorzien van heerlijke privé terrassen of fijne loggia’s. De appartementen beschikken over een ruime living,  een aparte woonkeuken aan de tuin of loggia, riante slaapkamers en een moderne badkamer. Met de lift bereik je gemakkelijk het appartement vanuit de parkeergarage of de entreehal.

De bouw van de 35 appartementen is inmiddels gestart en worden naar verwachting in Q2 van 2022 opgeleverd.

DE KRIJGSMAN MUIDEN

In Muiden, op het voormalige kruitfabrieksterrein wordt De Krijgsman ontwikkeld; een nieuw woongebied bestaande uit verschillende plandelen met ieder een eigen karakter. Met een enorme diversiteit aan appartementen en woonhuizen die met veel liefde ontworpen zijn. En dat voel je als je hier over het terrein rijdt en alle moois ziet dat al gerealiseerd is.

Je hebt hier bos en heel veel water. Vanuit De Krijgsman vaar je met je sloep richting de Vecht en het IJmeer en ben je binnen 15 minuten met de auto in Amsterdam of het Gooi. Het Bolwerk is gelegen op een levendige plek in de Krijgsman. Aan een gezellige haven en het daarbij behorende paviljoen. Je boodschappen kun je doen in de Albert Heijn die wordt gevestigd in de Krijgsman, maar in een paar minuten wandel je ook naar het gezellige oude centrum van Muiden waar je een lekker hapje kan eten bij één van de restaurants die Muiden rijk is. Ga joggen op de dijk, neem een duik in het water of geniet van het bijzondere uitzicht over het IJmeer en schitterende zonsondergangen die werkelijk nooit gaan vervelen. De hoeveelheid groen en water is absoluut uniek. En dat op een terrein met zoveel bos en historische gebouwen. Hier wonen is altijd vakantie.

360 graden view Bolwerk