Bouwmaatschappij Ufkes

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn en KNSF Vastgoed zijn een samenwerking aangegaan voor de realisatie van woningen en appartementen in deelplan Vestingstad west,  fase 1. Ufkes Apeldoorn heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en realiseren van kwalitatief hoogwaardige woning- en appartementenbouw. Zo zijn onder andere projecten als Op Buuren en Witte van Scholten te Maarssen en Wimbledon te Overveen door Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn gerealiseerd. Wij raden u aan om deze woningbouwlocaties te bezoeken om zelf te kunnen ervaren welke kwaliteit voor De Krijgsman Muiden wordt beoogd.

De koper staat bij Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn centraal. De professionele werknemers begeleiden u het gehele traject: vanaf de mogelijkheid van ‘reserveren’ tot en met de oplevering van uw woning.

Ufkes Apeldoorn heeft aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn. Duurzaamheidsoplossingen worden vanaf de ontwerpfase opgepakt. Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn is een dochteronderneming van VolkerWessels.