Gracht Oost

Wonen in de stijl van ‘toen’ met de kwaliteit van ‘nu’. Aan de gracht, midden in De Vestingstad worden riante grachtenpanden en loodswoningen gerealiseerd met veel aandacht voor detaillering en materialen.
Aan de noordzijde van de gracht worden loodswoningen en bijzondere hoekpanden gerealiseerd. De woningen hebben een buitenruimte aan de gracht, aan de westzijde. Een deel van de woningen heeft twee parkeerplaatsen op eigen perceel.
Aan de zuidzijde van de gracht worden grachtenpanden gerealiseerd. De achtertuinen zijn op het oosten georiënteerd en ook aan de westzijde is er een buitenruimte. Vanuit de achtertuin bereikt u het binnenhof met voor u twee parkeerplaatsen en met een speelplek voor de allerkleinsten.
In het noordelijke deel van de gracht heeft de bebouwing een houten uitstraling om de ligging dichter bij het fort de Westbatterij herkenbaar te maken. In het zuidelijke deel van de gracht heeft de bebouwing meer een steenachtige uitstraling.
Vanaf de gracht bent u in het noorden zo op de IJmeerdijk met het weidse uitzicht, in het zuiden zo op Het Bolwerk en in het oosten zo in de oude kern van Muiden. Op Het Bolwerk en bij het fort De Westbatterij worden parken gerealiseerd. Via Het Bolwerk wandelt u via de voormalige productiepaden, gerenoveerd tot mooie wandelpaden, van De Krijgsman naar het voormalige ‘kruitbos’.

Woonoppervlaktes van 180 tot 240 m2
Diepe tuinen
Terrassen aan het water
Grote voortuinen aan de kade
Verdiepingshoogtes van 3 meter

Ontsnappen aan het stedelijk leven in De Krijgsman Muiden