De Tuinen fase 1

De bouw van deze prachtig gelegen Tuinvilla is gestart!

De vrijstaande woning met bouwnummer 16 is gelegen aan een afgesloten water, op een ruim perceel met parkeergelegenheid op eigen terrein.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: middels een zij-entree betreedt u de ruime hal met voldoende plek voor een garderobe en toilet. De keuken is in het midden van de woning gepositioneerd waardoor er een speelse indeling ontstaat. Zo is het mogelijk een werk- of speelkamer te realiseren. De woonkamer heeft een mooie schuifpui naar de zijtuin.

Eerste verdieping: middels de overloop zijn de 4 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is voorzien van ligbad, douche en wastafel. De hoofdslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en optioneel te voorzien van een extra badkamer en/of inloopkast. Er is op deze verdieping een separaat toilet aanwezig en een berging welke tevens de technische installaties en was- en drogeraansluiting herbergt.

De tuin is gelegen rondom de woning, met aan de westzijde veel gelegenheid voor een heerlijk zonnig terras. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. De berging van 10 m2 is aan de woning vast gebouwd.

Er is volop gelegenheid de woning naar eigen wens aan te aan te passen. Graag gaan wij hierover met u in gesprek.

In de koopsom is een stelpost begrepen van € 27.500,00 welke gebruikt kan worden voor het aanbrengen van keuken, tegelwerk en sanitair.