Wonen aan De Tuinen

Met veel oog voor detail ontworpen villa’s op ruime kavels gelegen langs de Stelling van Amsterdam en de IJmeerdijk. Via drie wandelpaden sluit deze groene woonomgeving aan op de IJmeerdijk welke op zeer korte loopafstand te bereiken is. Via het wandel- en fietspad op de IJmeerdijk bent u zo in Amsterdam of in de kern van Muiden. Maar ook het strandje of het toekomstige park bij de Westbatterij ligt vlakbij.

De Tuinen bouwnummer 51 heeft een woonoppervlak van ca. 209 m2 en ligt op een ruim perceel van ca. 613 m2 aan een kruispunt van sloten met een doorkijk naar het IJmeer.

De Tuinen bouwnummer 68 heeft een woonoppervlak van ca. 217 m2 en ligt op een ruim perceel van ca. 683 m2 aan het Batterijpark met direct zicht op het IJmeer, het oude fort en het Muiderslot.

De woningen zijn met grote glaspartijen op de tuin georiënteerd. Er is veel leefruimte op de begane grond door erkers, uitbouwen en gekoppelde ‘tuinhuizen’. De percelen bieden de mogelijkheid voor een ligplaats van een sloep.

Ten opzichte van de tuinvilla’s in het westen hebben deze tuinvilla’s een ‘verkleuring’ in de woningen om de ligging dichter bij het fort de Westbatterij herkenbaar te maken.