2

Het Parkhof boothuizen

Verkocht en in aanbouw

3

De Tuinen fase 2

Nog 2 in verkoop

4

Gracht West

Nu in verkoop

5

De Vesting Oost

Binnenkort in verkoop

6

De Vestingstad Oost

Nu in verkoop

7

Het Park

Verkocht en in aanbouw

8

De Vesting West

Binnenkort in verkoop

9

De Boerenhof

10

Het Jaagpad langs De Tuinen

Verkocht en in aanbouw

11

Het zuidelijke Jaagpad

Verkocht en in aanbouw

12

De Straat naar de Brug

Verkocht en in aanbouw

13

De Steeg

Verkocht en in aanbouw

14

De Tuinen fase 1

Bouwnummer 16 te koop

15

Informatiehuis

  • Binnenkort in verkoop
  • In verkoop
  • Verkocht

De Krijgsman Muiden

Op het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden zal de komende jaren een bijzonder woongebied  worden gerealiseerd: De Krijgsman Muiden. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Ook als u een watersportliefhebber bent, dan is De Krijgsman Muiden voor u zeker een geschikte woonplek. De wijk is voor het grootste gedeelte te bevaren met uw sloep; de maximale doorvaarhoogte bedraagt 1,50 meter. Via de bestaande sluis in het westelijke gedeelte van het plangebied vaart u straks via de trekvaart naar de Vecht, Weesp, Amsterdam of het IJsselmeer. Vele van de aan het water gelegen percelen hebben de mogelijkheid voor een privé ligplaats. Tevens worden in het gebied haventjes gerealiseerd voor circa 5 tot 15 ligplaatsen, zodat diegenen die niet de beschikking hebben over een privé ligplaats ook een sloep kunnen aanleggen.

Het noordoostelijke deel van het gebied, op korte afstand van het IJmeer en van de stadskern van Muiden, wordt als eerste ontwikkeld. Een deel hiervan met unieke sfeer is nu in verkoop, zie hier boven.