3

Gracht West

Nu in verkoop

5

De Vestingstad Oost

Nu in verkoop

6

Het Park

Verkocht en in aanbouw

7

Havenmeester &
Brugwachter

In verkoop

8

De Boerenhof

9

Het Jaagpad langs De Tuinen

Verkocht en in aanbouw

10

Het zuidelijke Jaagpad

Verkocht en in aanbouw

11

De Straat naar de Brug

Verkocht en in aanbouw

12

De Steeg

Verkocht en in aanbouw

13

De Tuinen fase 1

Verkocht

14

Informatiehuis

15

De Tuinen fase 2

Nog 2 in verkoop

16
17

De Gracht oost

In verkoop

18

Krayenhoff

24 november in verkoop

  • Binnenkort in verkoop
  • Nu in verkoop
  • Verkocht

Wonen in De Krijgsman Muiden

KNSF Vastgoed heet u welkom op De Krijgsman Muiden:  het voormalige kruitfabrieksterrein in Muiden waar de komende jaren een bijzonder woongebied met 1300 woningen wordt gerealiseerd.

In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils. Bij de herontwikkeling van het gebied wordt het oude landschap beleefbaar.  Het is een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Amsterdam, het Gooi en hartje Muiden.

Er komen vrijstaande woningen met een eigen ligplaats, lofts met uitzicht over rietland en IJmeer, appartementen aan het Bolwerk en rond de oude fabrieksgebouwen. U kunt er wonen aan de historische Muidertrekvaart of midden in het groen.

Muiden is een kleine, karaktervolle vestingstad in de metropoolregio Amsterdam en uitstekend bereikbaar via de A1 en het openbaar vervoer. Kom uitwaaien, varen, wonen en werken in Muiden!

Het oostelijke deel van het gebied, op korte afstand van het IJmeer en van de stadskern van Muiden, wordt als eerste ontwikkeld. Een deel hiervan met unieke sfeer is nu in verkoop, zie hier boven.