De appartementen zijn reeds in aanbouw!

FactorY

Aan de gracht, midden in De Vestingstad worden 24 riante appartementen gerealiseerd met ruim opgezette plattegronden. De balkons en terrassen zijn op het zuiden en/of het westen georiënteerd. Het gebouw heeft een centrale entree aan de voorzijde met trappenhuis en lift en aan de noordzijde een galerij. Vanuit het binnenhof aan de noordzijde van het gebouw rijdt uw via een hellingbaan de parkeergarage in. Daar zijn tevens de bergingen gesitueerd. De koopsommen zijn vanaf € 460.000 vrij op naam.

FactorY bevindt zich aan de Gracht in deelgebied De Vestingstad. Vanaf uw balkon heeft u een weids uitzicht over onder andere de gracht en het haventje met het Bolwerk aan de overzijde. Hier zal een park en een gezellig paviljoen komen. Vanaf uw woning bereikt u op loopafstand de dijk bij het IJmeer en de gezellige oude kern van Muiden. De FactorY wordt een prachtig gebouw, midden in de wereld!

De begane grond ligt hier op circa 1,6 m hoogte. Zo heeft u leuk contact met de kade en de sloephaven maar toch uw eigen privacy. Drie van deze appartementen hebben naast een balkon op het zuiden tevens een ruim terras op het noorden. Heerlijk om hier te dineren met de warme zomers.

Specificaties

Woningoppervlakte:vanaf ca. 102,5 m2
Aantal kamers:minimaal 5
Parkeren:in parkeerkelder of parkeerhof
Ligging:weids uitzicht over onder andere de gracht en het haventje met het Bolwerk aan de overzijde
Start bouwreeds in aanbouw
Opleveringprognose vierde kwartaal 2020

Bekijk de brochure

Ontsnappen aan het stedelijk leven in De Krijgsman Muiden