Het College van B&W stemt in met het aangepaste bestemmingsplan

Om woningbouw mogelijk te maken op deze locatie is een nieuw bestemmingsplan nodig. De gemeente heeft naar opdracht van de Raad van State het bestemmingsplan op enkele punten aangepast. Dinsdag 13 september jl. heeft het College van B&W ingestemd met het aangepaste bestemmingsplan en legt het ter besluitvorming voor aan de gemeenteraad. Op 28 september zal het College van B&W in gesprek gaan met de gemeenteraad.

Kom voor een rondrit over DeKrijgsmanMuiden en bekijk de maquette en het actuele woningaanbod!
Het College en KNSF Vastgoed zien de uitkomst met vertrouwen tegemoet. De voorbereidingen voor het in verkoop brengen van de woningen zijn dan ook onverminderd doorgegaan.

Bezoek het informatiehuis De Krijgsman Muiden om u te laten informeren over de ontwerpen en de verkoop van de 1e fase. Tevens is een rondrit over plangebied mogelijk met onze Landrover Defender.

impressie 01

impressie 02

Meer informatie?
Heeft u vragen, ideeën of heeft u specifieke wensen? U bent van harte welkom op het informatiehuis. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of loop binnen tijdens de openingstijden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-466608 of per e-mail via info@dekrijgsmanmuiden.nl.

OPENINGSTIJDEN:
Woensdag: 16:00 – 20:00 uur
Buiten de openingstijden is er gelegenheid om op afspraak een bezoek te brengen aan het informatiehuis.