Corona virus update

Beste bezoeker van De Krijgsman Muiden,

Goed nieuws!

Vanaf 13 mei 2020 is ons informatiehuis weer open voor bezoekers! Graag brengen wij jullie weer persoonlijk op de hoogte van ons huidige aanbod en laten we met veel plezier de maquette van het gebied zien!

Welke maatregelen hebben wij getroffen om het risico op verspreiding van COVID-19 te verkleinen?

We hebben maatregelen getroffen om de gezondheid en veiligheid van zowel jullie als onze collega’s te waarborgen. We hebben onze collega’s gevraagd om niet naar het informatiehuis te komen als ze zich niet goed voelen. We vragen jullie hetzelfde te doen. Zo kunnen we de gezondheid en veiligheid van iedereen in ons informatiehuis zo goed mogelijk waarborgen.

We maken ons informatiehuis regelmatig schoon; we houden onze afstand, schudden geen handen en ontvangen een beperkt aantal bezoekers tegelijk. Dit laatste kan mogelijk betekenen dat we jullie moeten vragen even buiten te wachten als er op dat moment al meerdere bezoekers binnen zijn. Tevens houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen en het advies van het RIVM en de GGD op.

Als jullie toch liever een online afspraak met ons hebben, kan dat! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op 0294 – 466608, per e-mail via info@dekrijgsmanmuiden.nl en online op www.dekrijgsmanmuiden.nl.

Graag tot snel!
Team De Krijgsman Muiden