De Gracht West

Beste belangstellende,

Middels deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van de woningen aan de Gracht West.

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan onder andere de woningplattegronden om het woonplezier te vergroten in de woningen. Daarnaast zijn er diverse opties uitgewerkt om de eigen wooncomfort specifiek te maken. Want hoe de indeling van uw toekomstige droomhuis eruit moet komen te zien kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen.

Momenteel kunt u op de projectwebsite bij ‘In verkoop’ onder het deelgebied ‘De Gracht West’ bovenstaande terugzien in de plattegronden die wij hebben gepubliceerd. Ook is hier de pre-sale brochure te vinden waar bovenstaande verbeteringen en mogelijkheden nog niet staan weergegeven omdat deze momenteel nog worden doorgevoerd. Bovenstaande zal zich presenteren in de verkoopbrochure welk met de definitieve verkoop volgt.

We willen u graag laten weten dat u de verdere ontwikkelingen, ook van de andere deelgebieden, kunt volgen op onze facebook en website.

Heeft u nog vragen? U bent van harte welkom op het informatiehuis. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of loop binnen tijdens de openingstijden. Het informatiehuis is elke dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur geopend. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0294-466608 of per e-mail via info@dekrijgsmanmuiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Team De Krijgsman Muiden