Genieten in de overtuin

Boerenhof appartementen

Aan de dijk, waar het fietspad omhoog klimt, ligt de overtuin van het Boerenhof appartementen. Terwijl het echte buitenleven beneden, op het gezamenlijke landgoed, verdergaat. De Boerenhof appartementen heeft ruimte waar bewoners iets met elkaar delen. Volop ruimte, zowel aan de dijk en het IJmeer als het zonnedek om privé buiten te genieten. Een plek om elkaar te ontmoeten of te spelen met de (klein)kinderen. In de overtuin onder de dijk, tussen de moestuinen en fruitbomen, is ruimte voor een oogstfeest.

 

 

Overtuin

Landschapsarchitect La4sale:
‘Een overtuin als deze in een fraaie landelijke zoom onder aan de dijk betekent vooral niet te veel nadenken. Geen sjieke stadse tuin maar een ontspannen landje waar je wat kan rommelen, met groenten en bloemen, met hout en vuur, met een bal en elkaar….’

Een appartement met balkon, en met de kwaliteit van het hebben van een
gezamenlijke privé overtuin én zonnedek. Het beste van 2 werelden.

 

 

Zonnedek

Staat de zon even niet op uw terras dan kunt u rustig een boekje lezen op de verschillende plekjes op het zonnedek. Ook wanneer u een keer een borrel wilt organiseren die niet op het balkon past dan kunt u terecht in dektuin.
De dektuin wordt beplant opgeleverd en heeft een automatisch drainage- en bewateringsysteem. De hovenier verzorgd in ieder geval het onderhoud voor deVvE voor de eerste twee jaar, U heeft er dan geen omkijken naar.

 

Nog enkele exclusieve appartementen beschikbaar aan het IJmeer

• Woonoppervlakte van ca. 135 m2 tot 242 m²

• Royale buitenruimtes op zowel noord als zuidzijde

• Gevels voorzien van Bay Windows

• 2 luxe badkamers, luxe keuken en 2 pp in parkeergarage

• Tevens is Het Boerenhof voorzien van een gemeenschappelijk zonnedek en grote overtuin aan de dijk.

Koopsommen vanaf €1.100.000,- v.o.n.

 

BOERENHOF APPARTEMENTEN


Flora en Fauna

Alexander Luijten plant eerste 3 bomen van grote aanplantactie in de Krijgsman Muiden

Op dinsdagmiddag 22 maart plantte wethouder Alexander Luijten 3 grote platanen op de rotonde bij de entree van de woonwijk De Krijgsman in Muiden. De aanplant is het startsein van een grote aanplantactie in de wijk in het voorjaar en najaar van 2022. Groen neemt een belangrijke plaats in in de ontwikkeling van De Krijgsman. Het komt voort uit de aanwezige groenkwaliteiten van het voormalige Kruitbos waar de woonwijk in is gebouwd. Zoveel mogelijk behoud en waar mogelijk herstel van groen staan centraal.

Bestaande bomen en groen zoveel mogelijk behouden
De wijk De Krijgsman is deels gebouwd in het voormalige Kruitbos dat deel uitmaakte van het terrein van de Kruitfabriek. De van oorsprong doorlopende groene oude fabriekslijnen zijn bij de ontwikkeling van de woonwijk in tact gebleven. Behoud van zoveel mogelijk bomen, herplant van het Kruitbos en behoud van de bestaande groenkwaliteit staan centraal in de aanbouw van de wijk. Dit komt voort uit de zogenaamde ‘Groene paragraaf’ uit het Beeldkwaliteitsplan van de wijk De Krijgsman. Het is de basis voor deze groene ontwikkeling. Waar behoud van bestaande bomen niet lukt, bijvoorbeeld vanwege civiele werkzaamheden, worden nieuwe bomen terug geplant en wordt het oorspronkelijke beplantingsbeeld herstelt.

Flora en fauna brochure 2022
Voor de werkzaamheden heeft KNSF Vastgoed zoals eerder een speciale Flora en Fauna 2022 brochure gemaakt. Hierin staat precies aangegeven en uitgelegd op welke plekken groen wordt aangeplant. De brochure geeft huidige en toekomstige bewoners van De Krijgsman een prachtig beeld van de flora en fauna in het gebied. De aanplant van bomen en onderbegroeiing zoals struiken, bosmengsels en grassen wordt uitgevoerd door Pius Floris Boomverzorging in opdracht van KNSF Vastgoed.

 

BROCHURE FLORA EN FAUNA 2022