Kom zaterdag 21 januari naar de start verkoop De Productiewerf

De Productiewerf – Duurzaam wonen aan het water
Kom zaterdag 21 januari naar de start verkoop Van 10.00 tot 12.00 uur

 

 

Borrelen aan de kade, suppen bij mooi weer en schaatsen zodra het vriest. En dat in je eigen achtertuin. Het is een droom voor velen, maar voor bewoners van De Productiewerf is dat straks realiteit. In het hart van de voormalige Kruitfabriek in Muiden wordt plaatsgemaakt voor 19 stoere eengezinswoningen aan het water. De woningen zijn ontworpen in de stijl van een kleine jachtwerf en worden verdeeld over vier loodsen met rondom zonnige terrassen en vlonders. Hier ervaart u het hele jaar door een ultiem vakantiegevoel, op slechts 20 minuten van het stadshart van Amsterdam.

 

 

Klaar voor de toekomst

De woningen van De Productiewerf zijn ontworpen met oog op de toekomst. De woningen worden duurzaam gebouwd met uitsluitend hoogwaardige materialen. Denk aan triple beglazing, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Liever energieneutraal wonen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

De woningen hebben verder:

  • uitzicht op het water
  • een woonoppervlakte van 120 tot 127 m2
  • een luxe keuken en badkamer
  • een eigen tuintje of terras
  • twee slaapkamers, een derde slaapkamer is optioneel
  • een separate privé berging of een inpandige berging
  • één of twee parkeerplaatsen met optioneel een laadpaal
  • Koopsommen vanaf €615.000,- v.o.n.

 

 

Kom naar de start verkoop op 21 januari 2023

Nieuwsgierig naar De Productiewerf of de rest van De Krijgsman? Kom aanstaande zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur naar de start verkoop en laat je inspireren in het verkoophuis aan de Waterlinie 50 in Muiden. Makelaars Brockhoff en Eefje Voogd zijn hier aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

Kom je liever doordeweeks? Dat kan! Je bent dan van harte welkom in het informatiehuis aan het Kruitpad 14 in Muiden. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite.