Online presentatie Westbatterijpark op 30 juni 2020


Op dinsdagavond 30 juni 2020 om 20.00 uur presenteert het projectteam De Krijgsman Muiden, bestaande uit de, KNSF Vastgoed en landschapsontwerper La4Sale het aangepaste definitieve ontwerp voor het Westbatterijpark. Dit gebeurt via een online webinar. Iedereen kan deelnemen. Vooraf aanmelden voor de webinar is nodig.

Deelnemen aan de webinar kan met alle apparaten. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding via e-mail. In de e-mail staat uitgelegd hoe u kunt deelnemen.

Aanpassingen plan

In 2018 startte het participatietraject over het voorlopig ontwerp. Bewoners, omwonenden, KNZRV, Stadsraad Muiden en andere belangstellenden droegen ideeën aan. Ook is met de jeugd gesproken en kwamen kinderen van de PC Hooftschool met creatieve ideeën. Bijzondere toevoegingen zijn: een omheind voetbal- en speelveldje voor de jeugd en een mogelijkheid voor een skatebaan. Ook is er veel aandacht voor veiligheid. Het gebied is nu onbegaanbaar maar wordt straks een prachtig park met verschillende recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Het aan te leggen park is ongeveer 2 voetbalvelden groot en grenst aan de Westbatterij, het oude torenfort uit 1850.

Meer informatie op dekrijgsmanmuiden.nl en op bestuur.gooismeren.nl

Kijk op dekrijgsmanmuiden.nl​​​​​​​ of bestuur.gooisemeren.nl​​​​​​​ voor meer informatie over het inrichtingsplan Westbatterijpark.