ONTDEK DE KRIJGSMAN TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 14 SEPTEMBER

ONTDEK DE KRIJGSMAN TIJDENS HET OPEN HUIS OP ZATERDAG 14 SEPTEMBER
Misschien heb je tijdens je vakantie wel gefantaseerd over een volgende stap. Een fijn nieuw huis met tuin. Aan het water wonen met je (zeil)boot voor de deur of om de hoek in de jachthaven. Met meer ruimte en rust maar wel vlakbij Amsterdam. Of juist liever kleiner en gelijkvloers? Het Open Huis op zaterdag 14 september is de ideale gelegenheid om je te oriënteren. Laat je rondrijden in een van de Defenders of ga zelf op pad en verken het gebied (houd wel rekening met stevig schoeisel).

Zie wat er al is gebouwd en ontdek de vele mogelijkheden van wonen in De Krijgsman.
Van appartement in Het Muidens Kwartier tot villa met boothuis of misschien bouw je liever zelf je droomhuis op een van de vrije kavels in Het Kruitbos.

Kom langs op zaterdag 14 september tussen 10.00 – 12.00 uur in ons verkoophuis en laat je inspireren!

Via deze link: https://youtu.be/dPjcsXa9Rhs geven we je graag met dit filmpje vast een sneak preview van het gevarieerde aanbod van De Krijgsman. Kom het vooral zelf ervaren op 14 september!

WONEN IN HET KRUITBOS
Maak tijdens het Open Huis kennis met de mogelijkheden van Het Kruitbos. Kijk bijvoorbeeld eens naar de luxe rietgedekte villa’s in deelplan De Eilanden Oost, ontworpen door EVE Architecten.
Gelegen tussen boardwalks, authentiek groen en met eigen ligplaats. Je kunt kiezen uit 24 stoere, vrijstaande en geschakelde woningen met een woonoppervlakte van ca. 185 tot 226 m², gelegen op percelen van ca. 330 tot 1160 m². Meer weten? Bekijk hier alle verkoopinformatie of kom langs!

Ook zelf bouwen behoort tot de mogelijkheden. Op een Estate doordrongen van natuur met afmetingen van 580 tot maar liefst 1900 m². De ligging van de kavels kun je het beste ervaren met een toer door het gebied.

Alle woonmogelijkheden van Het Kruitbos lees je in het inspiratiemagazine Kruit.
Het magazine thuis ontvangen? Vraag ‘m dan vandaag nog aan.