Ontwikkelingen in De Krijgsman

Beste belangstellende,

Met deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in De Krijgsman Muiden.

Zaterdag 24 november van 10 tot 12 uur start verkoop Krayenhoff!

In Krayenhoff komen 20 unieke gezinswoningen in De Vestingstad.
Allen verschillen ze in architectuur, kapvorm of gevelbeeld.
Hier woont u in een dorpse, stoere en levendige sfeer met rustige straten en pleintjes. Vlakbij het groene park en de haven vol sloepjes, en op loopafstand van het historische centrum van Muiden met haar beroemde sluizen.
De woningen hebben een woonoppervlak van 112 tot 137 m2 en diepe tuinen. Koopsommen zijn vanaf € 443.500,- tot € 569.000,-

De Boothuizen in De TuinenDe sfeer is er maritiem en stijlvol. De materialen zijn in donkere tonen, de gevels van hout en glas. Er zijn serres, vlonders en eindeloze vergezichten. Terrassen op het zuiden, turen over het water. Hier kunt u eindeloos genieten. Nu het ontwerp van de boothuizen definitief is vastgesteld, zijn de laatste Boothuizen beschikbaar!

FactorY in De VestingstadWilt u ook het nautische vanuit uw appartement ervaren….
Waar u ook kijkt: u bent omringd door water; of het nu het IJmeer is, de Vecht of de gracht die door het plan loopt. De waterbeleving wordt geaccentueerd door alle mooie havens waar u kunt genieten van de boten die langs komen varen.
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

Vestingstad krijgt vorm

Nu veel woningen uit de steigers komen, ziet u hoe mooi en gevarieerd
Vestingstad gaat worden! Vestingstad krijgt nu duidelijk vorm en is het afgelopen jaar flink gegroeid. De eerste woningen zijn opgeleverd en nu de eerste bewoners hun intrek hebben genomen ziet u dat de sfeerbeelden van toen nu tot leven komen.

Met één van onze terreinwagens nemen wij u 24 november graag mee naar een uniek woongebied!!

Hartelijke groeten,

Het Team De Krijgsman Muiden

Bezoek ons ook op facebook, LinkedIn of Instagram. Hier delen wij met regelmaat leuke nieuwtjes, foto’s of ontwikkelingen!