Op zoek naar nieuwbouw in de metropool

 

Ontdek jouw droomhuis in De Krijgsman Muiden, de ultieme bestemming voor nieuwbouw in Amsterdam en omgeving! Hier wachten de meest uiteenlopende projecten op jou, variërend van koopwoningen, vrije sector huurwoningen tot zelfbouwkavels. Nieuwsgierig naar de verschillende projecten en het aanbod. Er zijn nog enkele vrijstaande pareltjes beschikbaar. Of je nu kiest voor een woning in ontwikkeling of eentje die binnenkort wordt opgeleverd, jouw perfecte thuis wacht hier op je. Laat je inspireren door het overzicht en maak jouw woondromen werkelijkheid bij De Krijgsman Muiden!

 

——————————————–

 

Het IJland

Stel je voor: elke dag ontwaken op een plek wat voelt als een vakantie. Je woont hier omringd door water en groen, aan de voet van het IJmeer. De villa’s zijn gelegen op een kleinschalig eilandje met een eigen aanlegplaats voor je sloep en een overtuin aan de dijk van het IJmeer. De villa’s worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Alle woningen staan op eigen grond, dus geen erfpacht, en hebben twee privé parkeerplaatsen.

 

——————————————–

 

Bosrand

In de Eilanden oost, omringd door bos, villa’s en een haventje zijn de laatste 7 vrijstaande villa’s van dit deelgebied gebouwd. Vanaf de Bosrand loop je zo langs de wielen naar de IJmeerdijk maar je bent ook zo bij de diverse voorzieningen in het oude Muiden en in De Krijgsman. Zeinstra Veerbeek Architecten heeft binnen de sfeer van de omliggende houten villa’s juist baksteen en metaal gebruikt voor een stoere pakhuis sfeer in deze landelijke buurt. Er zijn nog slechts 2 villa’s te koop.

 

——————————————–

 

Eilanden West

Staal, zwart glas en daglicht, dat zijn de passies van architect Courage. De architectuur past uitstekend op de locatie tussen het groen met een industriële historie. Elke villa heeft een unieke ligging en is uniek vormgegeven qua materiaal en uitzicht. Dankzij de verdiepingshoge ramen hebben de villa’s ruim daglicht en contact met de omgeving. Toch zit je privé ten opzichte van de buren door de ontworpen afwisseling van dichte en open vlakken in de gevels. De villa’s liggen direct aan het vaarwater.

 

——————————————–

 

Dijkvilla’s

Deze zeer exclusieve villa’s liggen Frontrow aan de kust van het IJmeer en zijn allen voorzien van een privébrug naar de overtuin en een privé aanlegplaats voor een sloep. De Dijkvilla’s zijn ontworpen door 5 verschillende architecten waardoor er een uniek plan is ontwikkeld met 20 bijzondere villa’s. Met uitzicht op het IJmeer en diepe tuinen aan de dijk!

 

——————————————–

 

 

Meer weten? Kom langs in het informatiehuis of bel het verkoopteam

Wil je meer weten over dit (en ander) nieuwbouwaanbod in De Krijgsman Muiden? Kijk dan op de aanbodpagina op de projectsite voor meer informatie en of kom naar het voor een gesprek met het verkoopteam. Je kunt dan ook de wijk in met een van de Land Rovers Defender, zodat je een goede indruk krijgt van de sfeer en kwaliteit van dit nieuwe woongebied. Het informatiehuis is op werkdagen open van 13:30 tot 17:00 uur. Het adres: Kruitpad 14 in Muiden (bereikbaar via de A1, afslag Muiden Weesp, volg het bord Muiden-West).