Open dag zaterdag 23 november 10.00-12.00 uur

Aanstaande zaterdag zijn we weer open van 10:00 tot 12:00 uur.
Fortzicht gaat opnieuw in verkoop met een prachtig nieuw ontwerp je kunt je nog inschrijven voor de woningen aan Het Strandpad.

Aankomende zaterdag zal de lancering zijn van de nieuwe ontwerpen van het deelproject Fortzicht. Fortzicht bestaat uit 15 grote herenhuizen aan het Westbatterijpark geheel ten noordwesten van De Krijgsman Muiden. Een unieke plek met een waanzinnig uitzicht over wel liefst 30.000 m2 groen aangelegd park en de toppen van de zeilmasten in het IJmeer.

Wat is er veranderd en waarom wil jij hier wonen?
• Er zijn bij acht woningen overtuinen toegevoegd. Dit is een voortuin aan de overzijde van de straat gelegen aan het water van het park. Neem een plons in het water voor de deur.
• De puien op de begane grond zijn vergroot voor meer daglicht en voor meer uitzicht.
• Er zijn bij enkele woningen een tuit of gevelkapel in de dakkap toegevoegd voor meer ruimte op de tweede verdieping.
• De vier meest linker woningen hebben een frisse uitstraling gekregen. De kozijnen van deze woningen zijn aan de voor- en zijgevel nu stoer donker antraciet.
• Merendeel van de woningen hebben een diepere achtertuin op het zuiden gekregen.
De prognose van de start bouw is in het tweede kwartaal van 2020. Nieuwsgierig? Wees er snel bij aanstaande zaterdag voor meer informatie en om je eventueel in te schrijven. Wie weet ben jij de gelukkige die in de zomer van 2021 geniet van een woning met een overtuin aan het water.

Nieuwe website en nieuwe impressie van de appartementen en stadvilla’s in De Nieuwezijds!

Afgelopen week is de nieuwe website van De Nieuwezijds gelanceerd.
Bekijk hier de nieuwe impressie van de appartementen en de 360 graden tour door enkele appartementen. Ook ontdek je hier eenvoudig welke appartementen en woningen nog beschikbaar zijn. Via de interactieve kaart kan je op de beschikbare woning klikken waarna je de specifieke woningplattegrond te zien krijgt. Uiteraard ben je ook aankomende zaterdag van harte welkom voor nadere uitleg en informatie.

Bekijk hier de nieuwe website http://www.denieuwezijdsmuiden.nl/

De verkoop van 25 vrijstaand en geschakelde villa’s aan het rand van het Kruitbos:
Het Strandpad is gestart.

De unieke ligging van de 25 zomerse villa’s is zonnig gelegen aan vaarwater, tussen het bos en het karakteristieke Muiden met al zijn voorzieningen. Vanaf je voordeur wandel je straks zo naar de nog ruige oevers en intieme strandjes van het IJmeer waar je heerlijk kunt zwemmen, surfen of picknicken. Er is keuze tussen vrijstaande en geschakelde villa’s met woonoppervlakten van ca. 150 tot ca. 180 m2. De zonnige buitenruimten zijn geïnspireerd op beroemde kustoorden met dubbele veranda’s bijvoorbeeld die soms doorlopen om de hoek. De percelen variëren tussen 300 en 600 m2. Prijzen vanaf € 798.000,- v.o.n.
Heb je de start verkoop gemist, maar wil je je wel inschrijven voor één van de 25 villa’s?
Dat kan, de inschrijving sluit maandag 29 november!

Bekijk hier Het Strandpad en schrijf je in voor je favoriete woninghttps://dekrijgsmanmuiden.nl/buiten-wonen-in-muiden/het-strandpad/

Graag tot zaterdag 23 november!

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons informatiehuis is dinsdag t/m vrijdag geopend van 13.30 uur – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608

Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden

Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.

www.dekrijgsmanmuiden.nl