Save the date! 6 oktober start verkoop van grachtenpanden.

De Vestingstad in De Krijgsman groeit. De woningen komen uit de steigers en nu wordt goed zichtbaar hoe gevarieerd deze nieuwe wijk gaat worden. De eerste bewoners nemen al hun intrek en een mijlpaal: de eerste 300 woningen zijn bijna allemaal uitverkocht! Tijd dus voor nieuwe woningen die nu in verkoop gaan komen.

Op Zaterdag 6 oktober tussen 10 en 12 uur heten we u graag welkom voor de start verkoop van de grote grachtenpanden aan De Gracht Oost. Tijdens dit verkoopevenement kunt u de prachtige brochure ophalen, vragen stellen en een rondje meerijden in het gebied met één van onze Land Rover Defender. In deze nieuwsbrief laten we u alvast met trots kennismaken met de eerste beelden van de grachtenpanden.

De Gracht Oost: genieten van water, gezelligheid en sfeer
De Vestingstad heeft een levendige sfeer, met smalle straatjes en pleintjes waar wordt gewoond en gewerkt. Centraal in de wijk komt de gracht, waaraan de bijzondere grachtenpanden komen te liggen. Zoals het hoort aan een gracht: elk pand is anders aan Gracht Oost, met veel aandacht voor materiaal en detaillering. De panden worden ruim: vanaf 180 m2 tot maar liefst ruim 240 m2 woonoppervlak. Met een tuin of terras aan de grachtzijde en natuurlijk ook een tuin aan de achterzijde van de woning. En heel fijn: plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond!

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? https://dekrijgsmanmuiden.nl/buiten-wonen-in-muiden/de-gracht-oost/

De komende weken werken we alle presentatiematerialen uit en we overhandigen u graag op 6 oktober de verkoopbrochure met alle tekeningen en plattegronden. Graag tot dan!

Bezoek ons ook op Facebook! Hier delen wij met regelmaat leuke nieuwtjes, foto’s of ontwikkelingen.

Hartelijke groeten,

Het Team De Krijgsman Muiden.