Save the date! Zaterdag 6 oktober start verkoop van 24 riante appartementen.

Op zaterdag 6 oktober tussen 10 en 12 uur heten we u graag welkom voor de start verkoop van de Havenmeester & Brugwachter: appartementen met prachtige en ruime plattegronden en grote zonnige terrassen. Tijdens dit verkoopevenement kunt u de prachtige verkoopbrochure ophalen, vragen stellen en een rondje meerijden in het gebied met één van onze Land Rover Defenders. In deze nieuwsbrief laten we u alvast met trots kennismaken met de eerste beelden van de appartementen.

Havenmeester & Brugwachter
Havenmeester, gelegen aan het haventje in vestingstad, heeft 24 riante appartementen tot 177 m2 woonoppervlak, met het wooncomfort van minimaal 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met keuken. Alle appartementen hebben een ruim balkon of terras op het zuidwesten. Hoge verdiepingshoogten van 2,80 of maar liefst 3 meter maakt de woonbeleving compleet. Vier appartementen beschikken zelfs over een dakterras op de vierde verdieping met een weids uitzicht over Amsterdam, het Gooi en het IJmeer.
Koopsommen zijn vanaf € 395.000,- v.o.n. tot € 965.000,- v.o.n.

Brugwachter is een grote lichte half-vrijstaande eengezinswoning naast Havenmeester en heeft uitzicht op het bruggetje naar het park aan de overzijde van het water. Koopsom is € 765.000,- v.o.n.

 

We overhandigen u graag op 6 oktober de verkoopbrochure met alle tekeningen en plattegronden. Graag tot dan!

Bezoek ons ook op Facebook! Hier delen wij met regelmaat leuke nieuwtjes, foto’s of ontwikkelingen.

Hartelijke groeten,

Het Team De Krijgsman Muiden.