Sneak preview nieuw aanbod De Krijgsman Muiden

Ben je ook nieuwsgierig naar ons nieuwe aanbod? Kom dan op zaterdag 2 december naar het Informatiehuis van De Krijgsman Muiden voor een sneak preview van ons nieuwe aanbod. Je bent daar van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Deze ochtend kun je de voorlopige plannen voor ons nieuwe aanbod inzien en al je vragen stellen. Uiteraard kun je meteen de wijk in om de omgeving te verkennen.

Tijdens deze open dag presenteren wij de volgende plannen in voorbereiding:

 

Het IJlandje

Stel je voor: elke dag ontwaken op een plek wat voelt als een vakantie. Je woont hier omringd door water en groen, aan de voet van het IJmeer. De villa’s zijn gelegen op een kleinschalig eilandje met een eigen aanlegplaats voor je sloep en een overtuin aan de dijk van het IJmeer. De villa’s worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Alle woningen staan op eigen grond, dus geen erfpacht, en hebben twee privé parkeerplaatsen.

Het eilandje bestaat uit 4 villa’s met woonoppervlaktes van ca. 145 tot 190 vierkante meter.

 

 

Eilanden West 15 Rietgedekte villa’s

Ben jij op zoek naar een unieke woonervaring te midden van groen, met een schitterend uitzicht op het water én op fietsafstand van bruisend Amsterdam? Dan moet je zeker de Rietgedekte villa’s van Eilanden West komen bekijken! Op deze plek ontwikkeld KNSF Vastgoed 5 vrijstaande en 10 twee-onder-één-kapvilla’s met een woonoppervlakte van ca. 140 tot 185 vierkante meter.

Deze zijn speciaal voor De Krijgsman ontworpen en hebben zowel een industriële als een landelijke uitstraling. EVE architecten heeft zich bij kleurstelling, materialisering en detaillering laten inspireren door het kruitbos en de voormalige kruitfabriek.

Alle woningen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. De villa’s staan op eigen grond, dus geen erfpacht, en hebben twee privé parkeerplaatsen.

Je kunt genieten van je heerlijke tuin omringd door bestaand groen aan het water, al dan niet met een aanlegplaats voor een sloep. Geniet van ontspannende wandelingen langs het water of neem een verfrissende duik op die warme zomerdagen. Vanuit je voordeur loop je zo naar de dijk van het IJmeer voor een heerlijke wandeling of neem een verfrissende duik op die warme zomerdagen.

Het Riet

Dit bijzondere project omvat zo’n 58 woningen, rustig gelegen aan de grens van een weelderig rietlandschap, waardoor het een waar groen en waterparadijs vormt. Hier geniet je van adembenemende landschappen dankzij de prachtige natuurlijke omgeving. Wat je woonwens ook is, het aanbod is divers en veelzijdig, met gezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande pareltjes en zelfs appartementen. De woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 130 tot 229 vierkante meter.

 

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over dit nieuwe woningaanbod? Kom dan naar de sneak preview op zaterdag 2 december in het Informatiehuis. Je kunt tussen 10:00 en 12:00 uur in gesprek met het verkoopteam. Uiteraard kun je meteen de wijk in om de omgeving te verkennen. Het Informatiehuis is te vinden aan het Kruitpad 14 in Muiden en bereikbaar via de A1, afslag Muiden Weesp. Ben je verhinderd? Het Informatiehuis is elke werkdag van 13:30 tot 17:00 uur geopend. Je kunt tijdens de sneak preview ook in gesprek over woningen die nu al in verkoop zijn in De Krijgsman, zoals diverse gezinswoningen en villa’s die vanaf begin 2024 worden opgeleverd. Bekijk hier het actuele woningaanbod.

 

Huidig woningaanbod De Krijgsman Muiden

Uiteraard kun je tijdens deze open dag ook terecht bij ons verkoopteam voor meer informatie over ons huidige aanbod in aanbouw. Zo hebben we diverse gezinswoningen en villa’s die vanaf begin 2024 opgeleverd gaan worden.

 

Wonen in De Krijgsman Muiden biedt: 

 • Vloto luxe deelauto’s en sloepjes in De Krijgsman
 • Albert Heijn in de Krijgsman gereedzomer 2024
 • Fiets- en wandelpaden
 • Nabijheid van scholen en winkels
 • Kinderopvang in de Krijgsman
 • Duurzame energievoorzieningen
 • Kindvriendelijke speelplekken
 • Aan hetIJmeer met strandjes en zwemplekken
 • Vaarroutes naar de Vecht en het IJmeer
 • Busstation op loopafstand
 • Dichtbij uitvalsweg naar de A1