Start verkoop Het Bolwerk 35 appartementen en kavels voor zelfbouw

START VERKOOP HET BOLWERK
IN HET MUIDENS KWARTIER

Na de feestelijke start bouw onlangs van 300 woningen in verschillende deelplannen van Vestingstad en de start verkoop van De Nieuwezijds, is het dit weekend de beurt aan de start verkoop van de appartementen in het Bolwerk.

Morgen 6 juli van 10.00-12.00 uur is het zover: de START VERKOOP van 35 appartementen in het Muidens Kwartier.
Woonoppervlakte van 87 tot 241 m2
Verkoopprijs van € 386.000,- tot € 1.289.000,- v.o.n..

Beleef de virtual reality experience van Het Muidens Kwartier. Het bruisende centrum van Vestingstad!

Tijdens de START VERKOOP kun je informatie over verschillende woningtypen ophalen, zijn de verkoopprijzen bekend en hebben we voor jou de verkoopbrochure klaar liggen. Het verkoopteam is aanwezig om je vragen te beantwoorden. De inschrijving voor Het Bolwerk verloopt digitaal via de website.
Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 6 juli.

JE HUIS ZELF BOUWEN

Tegelijkertijd presenteren we u dit weekend graag onze zelfbouwkavels “De Erven” in de parkachtige groene middenzone: het Kruitbos.

Ontdek de Estates en laat je inspireren!
Authentiek gelegen in de nog ruige natuur. Tussen oude watergangen en dichtbij het IJmeer. Elke kavel is anders qua afmeting en ligging (van 580 tot maar liefst 1900 m².). Woon je liever aan het water of omgeven door bos? Of allebei? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, iedere Estate is doordrongen van natuur. We nodigen je graag uit op locatie om dit zelf te ervaren.

De Estate Experience is de ideale gelegenheid om je te oriënteren. Zo zullen er diverse aannemers en architecten aanwezig zijn om je te inspireren. Wat komt er kijken bij het zelf bouwen van een huis? Wat is er mogelijk aan bouwstijlen? Hoe zien de kavels eruit? Welke Estates zijn nog beschikbaar? We vertellen het je graag!

 

NIEUWS

De Krijgsman wordt nog beter bereikbaar en dit bord vertelt wat we de komende tijd gaan doen. De Maxisweg wordt verbreed, onze ouwe trouwe witte autobrug wordt vervangen en er komen twee extra fietsbruggen.
Leuke info over hoe de historie van het terrein de ontwerper heeft geïnspireerd vind je hier:

Voor de allerkleinsten in De Krijgsman zijn speelplekken aangelegd. Hier kunnen de kinderen met hun ouders naar hartelust klimmen, klauteren, schommelen en glijden.

Graag tot 6 juli!
Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons informatiehuis is maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608
Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.