Start verkoop Het Bolwerk | 35 luxe, stoere, industriële appartementen

HET BOLWERK VANAF 6 JULI IN DE VERKOOP

Zaterdag 6 juli van 10.00-12.00 uur start verkoop het Bolwerk
De drie gebouwen op het Bolwerk: Het Pakhuis, Thuishaven en Het Bastion zijn gelegen rondom een heerlijk groene gemeenschappelijke binnentuin.
Er komen 35 luxe, stoere, industriële appartementen tussen 85 en 240 m2.
Hier woont u in het Muidens Kwartier, nabij het gezellige horeca paviljoen en het haventje en de oude stadskern van Muiden met haar levendige terrasjes aan de sluis. In het Muidens Kwartier zijn de Havenmeester en de Factory in aanbouw. Met de Nieuwezijds zij wij in verkoop en met de start verkoop van het Bolwerk completeren we dit gezellige vestingstedelijke centrum van De Krijgsman Muiden.

DE BINNENTUIN
In De Krijgsman woont u al middenin de natuur maar bewoners van het Bolwerk kunnen zich ook terugtrekken in hun prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Perken met wilde bloemen en veel eetbare planten en fruitbomen zullen de binnentuin sieren. Twee vrij in te delen moestuinbakken maken het mogelijk om eigen groen te verbouwen in de tuin. Urban farming. Dit is dé plek waar u elkaar ontmoet, gezellig buiten kunt eten met vrienden of borrelen met buren.

Kom langs voor de ultieme Krijgsman Experience…
Tijdens de START VERKOOP kunt u informatie over verschillende woningtypen ophalen, zijn de verkoopprijzen bekend en hebben we voor u de verkoopbrochure klaar liggen. Het verkoopteam is aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Graag tot 6 juli!
Ons informatiehuis is maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608
Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden
Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.