Tweede fase nu in verkoop: dorpse geschakelde woningen vanaf € 398.000,- V.O.N.

Na de succesvolle start van de eerste deel van De Krijgsman Muiden is nu ook het tweede deel van de Vestingstad in verkoop! Korte rijtjes gevarieerde woningen in een dorpse setting. De woningen liggen tussen de jaagpaden, het park en de gracht, met eigen parkeerplaatsen in een afgesloten parkeerhof. Vanzelfsprekend liggen de woningen op eigen grond.

Ons verkoopteam overhandigt u graag de verkoopdocumentatie (met de plattegronden en prijslijst) van ‘De Straat naar de Brug’ en ‘De Steeg’. Deze fase bestaat uit ruime woningen met een grote diversiteit. De architectuur verwijst naar het rijke verleden van de locatie en heeft daarom een combinatie van een vestingstedelijke en een industriële uitstraling. De woningen hebben ruimtelijke plattegronden met diverse indelingsmogelijkheden. De woningen worden voorzien van een luxe badkamer en keuken. Door de grote variatie zijn er woningen in diverse prijsklassen beschikbaar. De woningen worden aangeboden vanaf
€ 398.000,- vrij op naam.

Ook de volgende fase, met vrijstaande villa’s in De Tuinen, zal dit jaar nog in verkoop komen: fraai ontworpen vrijstaande woningen op ruime percelen. We houden u op de hoogte!