Kom je a.s. zaterdag ook naar de open dag

Unieke vrijstaande woningen te koop

De Krijgsman Muiden: vrij wonen in exclusieve villa’s, dicht bij Amsterdam. Ontdek aanstaande zaterdag het nog beschikbare aanbod in het informatiehuis. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Riant, exclusief en vrijstaand wonen, aan of nabij het IJmeer, met historische gebouwen, een bos, veel water en de terrasjes van het gezellige Muiden in de directe omgeving. Het kan in De Krijgsman Muiden, het nieuwe woonlandschap op het terrein van een voormalige kruitfabriek in Muiden, niet ver van Amsterdam. Daar zijn in diverse projecten nog schitterende, vrijstaande woningen beschikbaar.

 

Waar wacht je nog op? Kom langs as. zaterdag op een van onze twee geweldige locaties:

  1. Informatiehuis: Bekijk het volledige aanbod en ga in gesprek met ons enthousiaste verkoopteam. Ontdek hier alle details die je zoekt.
  2. Bouwplaats Eilanden West: Bezoek de indrukwekkende bouwplaats en bewonder 22 prachtige villa’s, ontworpen door Courage architecten. Een voorproefje van het luxeleven dat je te wachten staat!

 

Riante villa’s in De Krijgsman Muiden, allemaal met een bijzondere architectuur

Het gaat om riante villa’s met stuk voor stuk een bijzondere architectuur, al verschillen de stijlen van elkaar. Van strak, modern en industrieel tot landelijk. Veel woningen zijn al volop in aanbouw of bijna opgeleverd. Een overzicht:

 

Boven: Westbatterijlaan 20

Dijkvilla’s: vrij wonen met uitzicht over het IJmeer

Nieuwbouwproject Dijkvilla’s bestaat uit twintig zeer exclusieve villa’s aan de IJmeerdijk, waarvan er nog enkele te koop zijn. Geen woning is hetzelfde, wat mede te danken is aan het feit dat de villa’s door vijf architecten zijn ontworpen. Materialen, kleuren en vormen, het is bij elke villa weer anders. Je kijkt vanaf de eerste verdieping uit over het IJmeer en pal achter je woning ligt een watergang met een aanlegplaats voor je sloep. Dáár weer achter heb je een heerlijke overtuin, die grenst aan de IJmeerdijk. Die overtuin bereik je via een eigen brug. Hoe bijzonder is dat!

 

Specificaties Westbatterijlaan 20
• Woonoppervlakte van ca. 296 m2
• Perceeloppervlakte van ca. 325 m2
• Perceeloppervlakte totaal (+ overtuin) van ca. 1102 m2
• Inclusief privé brug + aanlegplaats sloep
• Koopsommen vanaf € 2.775.000 v.o.n.

Ga naar de projectsite

———————————————————————

Boven: Bouwnummer 05 Het IJland

Het IJland: moderne villa’s bij het IJmeer

Ook de vier villa’s van project Het IJland hebben een overtuin. Deze fraaie, vrijstaande woningen komen op een ‘eigen’ eiland, eveneens dicht bij het IJmeer. Je hebt een eigen aanlegplaats voor je sloep en (dus) extra buitenruimte dankzij de overtuin tegen de IJmeerdijk. Die overtuin is met een bruggetje te bereiken.

 

Specificaties
• Woonoppervlakte van ca. 145 – 191 m2
• Perceeloppervlakte van ca. 250 – 359 m2.
• Perceeloppervlakte overtuin van ca. 278 – 388 m2
• Inclusief aanglegplaatst sloep
• Privé parkeren
• Koopsommen vanaf € 1.445.000 v.o.n.

Ga naar de projectsite

———————————————————————

 

Boven: Salamander 3

Bosrand: robuuste, pakhuis-achtige villa’s aan een haventje

De naam zegt het al: de zeven villa’s van project Bosrand komen aan het bos. Het Kruitbos, wel te verstaan. Behalve aan het bos liggen de vrijstaande woningen aan een haventje. En je wandelt langs de wielen (natuurlijke waterpartijen) zo naar de IJmeerdijk. Tegelijkertijd ben je ook snel bij de voorzieningen van het oude Muiden, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, cafés, restaurants en terrasjes. Mede dankzij het gebruik van baksteen en metaal is de uitstraling van deze villa’s  robuust en ‘pakhuis-achtig’, passend bij de historie van de plek. Er zijn nog 2 villa’s beschikbaar.

 

Specificaties Salamander 3
• Woonoppervlakte van ca. 210 m2
• Perceeloppervlakte van ca. 608 m2
• Privé parkeren
• Koopsommen vanaf € 1.808.711 v.o.n.

Ga naar de projectsite

 

———————————————————————

Boven: Heksenkruid 17

Eilanden West: villa’s met uitgesproken moderne en strakke architectuur

Niet áán, maar ín het Kruitbos zijn de 22 villa’s van project Eilanden West gebouwd. De architectuur is uitgesproken modern en strak. Glas, staal en de kleur zwart domineren, en dat past bij het industriële verleden. Als zijn er ook woningen in zachtere houtkleuren. Je woont hier aan het water en/of in het bos. En waar bomen nog ontbreken, worden ze aangeplant. Dankzij de verdiepingshoge ramen heb je volop daglicht in huis. Tegelijkertijd heb je alle privacy, dankzij de uitgekiende afwisseling van dichte en open vlakken in de gevels.

 

Specificaties Heksenkruid 17
• Woonoppervlakte van ca. 174 m2
• Perceeloppervlakte van ca. 687 m2
• Inclusief aanlegplaats sloep
• Privé parkeren
• Koopsommen vanaf € 1.750.865 v.o.n.

Ga naar de projectsite

 

———————————————————————

Financieel advies: nieuwbouwwoning kopen

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Krijgsman Muiden? Of wil je graag zelf een huis bouwen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten en het kan maandelijks veel geld schelen. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt net even anders dan een bestaande woning.
Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je nieuwbouwwoning?

Plan hier een financiële check

———————————————————————

 

Vloto deeltijdmobiliteit

In heel De Krijgsman Muiden kunnen bewoners gebruik maken van luxe en 100% elektrische deelauto’s van Vloto. Met een abonnement op Vloto krijg je toegang tot de Polestars, de Volkswagen ID5’s, de Audi E-trons en de Mercedes EQB’s die door de wijk heen staan. Per uur huren voor een zeer aantrekkelijk tarief. Vloto is nu ook beschikbaar in Weespersluis en Muiden Vesting. En je kunt sinds een tijdje ook elektrische sloepen huren, waar je wel tot 8 mensen in kan varen. Simpelweg te reserveren met de app.

Vloto

———————————————————————

Meer weten? Kom langs in het informatiehuis of bel het verkoopteam

Wil je meer weten over dit (en ander) nieuwbouwaanbod in De Krijgsman Muiden? Kijk dan op de aanbodpagina op de projectsite voor meer informatie en ga vervolgens in het informatiehuis in gesprek met het verkoopteam. Je kunt dan ook de wijk in met een van de Land Rovers Defender, zodat je een goede indruk krijgt van de sfeer en kwaliteit van dit nieuwe woongebied. Het informatiehuis is op werkdagen open van 13:30 tot 17:00 uur. Het adres: Kruitpad 14 in Muiden (bereikbaar via de A1, afslag Muiden Weesp, volg het bord Muiden-West).

Aanbodpagina