Verkoopavond 24 riante appartementen ‘Havenmeester & Brugwachter’ en 23 unieke grachtenpanden ‘Gracht Oost’ dinsdagavond 16 oktober van 17.00 tot 19.00 uur

We zijn gestart met de verkoop van 24 prachtige riante appartementen, een unieke woning langs de gracht in Vestingstad Oost en 23 grote unieke grachtenpanden aan Gracht Oost. En dat op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam: in de mooiste nieuwe woonwijk van Nederland!

Wij hebben voor u de prachtige brochure klaar liggen en u kunt een rondje meerijden door het gebied met één van onze Land Rover Defenders.

Komt u dinsdagavond ook en beleef De Krijgsman Experience!

Het gebouw “De Havenmeester” bestaat uit 24 appartementen met een woonoppervlak tot ca. 177 m2 en verdiepingshoogten van 2,80 of maar liefst 3 meter. Alle appartementen hebben grote balkons en terrassen tot ca. 73 m2 op het zuiden, uitkijkend op de haven, het park en een fantastisch uitzicht van het IJsselmeer tot Amsterdam.

Naast het gebouw wordt een unieke woning van ca. 207 m2 woonoppervlak gebouwd: “De Brugwachter”. Deze woning heeft een eigen entree met maar liefst ca. 87 m2 buitenruimte, in de vorm van een voortuin, achtertuin en zonnig terras!
Koopsommen zijn vanaf € 395.000,- v.o.n. tot € 965.000,- v.o.n.

De Gracht Oost wordt genieten van water, gezelligheid en sfeer. De Vestingstad in De Krijgsman wordt levendig, met smalle straatjes en pleintjes waar wordt gewoond en gewerkt. Centraal in de wijk komt de gracht, waaraan de bijzondere grachtenpanden komen te liggen. Zoals het hoort aan een gracht: elk pand is anders, met veel aandacht voor materiaal en detaillering. En ze worden ruim: vanaf ca. 184 m2 tot maar liefst ca. 243 m2 woonoppervlak. Met een tuin of terras aan de grachtzijde en natuurlijk ook een tuin aan de achterzijde van de woning. En heel fijn: plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond!

 

Bezoek ons ook op Facebook! Hier delen wij met regelmaat leuke nieuwtjes, foto’s of ontwikkelingen.

Hartelijke groeten,
Het Team De Krijgsman Muiden.