Zaterdag 1 april: NVM Open Huizen Dag bij De Krijgsman Muiden

Op deze dag kunt u tussen 10:00 en 13:00 uur het informatiecentrum en het plangebied vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren bij De Krijgsman Muiden.

Na de succesvolle start van de eerste drie deelplannen ( totaal 140 woningen) in het project van De Krijgsman Muiden informeert ons verkoopteam u graag over de laatste beschikbare woningen.

De nog beschikbare woningen, allen gelegen nabij het IJmeer, zijn:

  • De Tuinen: 8 vrijstaande villa’s vanaf € 857.000,- V.O.N.
  • De Straat naar de Brug: 3 geschakelde vestingstad woningen vanaf € 392.000,- V.O.N.
  • De Steeg: 4 geschakelde vestingstad woningen (enkele met garage) vanaf € 395.000,- V.O.N.
  • Het Park: 2 statige aan een parkje gelegen woningen vanaf € 515.000,- V.O.N.
  • Het Jaagpad langs De Tuinen: 2 met tuin op zuiden georiënteerde woningen, vanaf € 561.000,- V.O.N.
  • Het zuidelijke Jaagpad: 2 ruime woningen met ligplaats voor uw sloep vanaf € 626.000,- V.O.N.

Deze dag is het zeker de moeite waard om ons te bezoeken. Om een goed beeld te krijgen van het plangebied is het die dag ook mogelijk samen met ons verkoopteam het plangebied te bezichtigen. We rijden dan met u en de kinderen in één van onze Land Rovers Defender via de toekomstige Jachthavenweg door het kruitbos naar deze bijzonder woonlocatie.

Wooninspiratie

Tijdens deze Open dag kunt u ook alvast kennis maken met de bouwpartners van De Krijgsman Muiden. Zij bespreken graag met u uw woonwensen!

Toekomstige plannen

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen van nieuwe deelplannen waaronder luxe appartementen, grachtenpanden en uniek gelegen IJmeerdijk-villa’s met uitzicht op forteiland Pampus.
Wij informeren u graag waar deze deelplannen gesitueerd zijn. Geïnteresseerd?…… u kunt zich aanmelden als belangstellende via www.dekrijgsmanmuiden.nl/contact/.
Wanneer u zich heeft ingeschreven als belangstellende, bent u als eerste op de hoogte van de vorderingen van de ontwerpen en de start verkoop.

Wij verwelkomen u graag op 1 april aanstaande!
Het team van De Krijgsman Muiden