OPEN DAG: ZATERDAG 18 MEI VAN 10.00 – 12.00 UUR 

OPEN DAG: ZATERDAG 18 MEI VAN 10.00 – 12.00 UUR 

De Krijgsman Muiden…
In dit gebied is landschap onderdeel van het stedelijke leven. Met een rijke historie. In de Metropool van Amsterdam. Gelegen aan het vestingstadje Muiden. Hier vindt u tussen de bestaande ruige natuur een plek met een eigen identiteit.

Nieuwsgierig naar het woningaanbod?
We hebben in de huidige fases nog enkele laatste grachtenpanden, woningen en appartementen beschikbaar.

FORTZICHT: NU IN VERKOOP!

15 exclusieve en riante Fortwachterswoningen in het gezellige VestingstadU woont hier op een unieke plek aan het grote toekomstige park met zicht op de Westbatterij, de Koninklijke jachthaven en zicht op IJmeer.  Woning oppervlakte van ca. 170m2, ruimte voor kantoor of atelier op de BG.

WONEN AAN DE TUINEN

Terrassen op het zuiden, je boot eraan vast. Turen over het water en uitzicht op het Muiderslot. Hier kun je eindeloos genieten.

Goed nieuws! Er zijn genoeg Boothuizen in De Tuinen verkocht om ook hier met de bouw te gaan starten. Er zijn er nog een paar laatste beschikbaar!

WONEN AAN DE GRACHT

Bijna net zo groot zijn de unieke
grachtenpanden aan de Gracht. Een prachtige ligging aan het water, riante achtertuinen en bij een aantal zelfs een extra voortuin aan de gezellige waterkant. En zoals het hoort aan een gracht: de panden zijn riant. Van 170 tot 240 m2 woonoppervlak! De bouw zijn bij een aantal grachtenpanden gestart en binnenkort gaan we met de andere
22 grachtenpanden starten! Nog enkele grachtenpanden beschikbaar.

WONEN IN DE FACTORY

Genieten op uw zuidbalkon, terwijl u uitkijkt over het haventje?
De appartementen van FactorY variëren van circa 102 tot 104 m2 woonoppervlak. Alle appartementen hebben het wooncomfort van minimaal twee slaapkamers en een ruime woonkamer en keuken. Het gebouw FactorY wordt gebouwd in Vestingstad, dichtbij de oude kern van Muiden met gezellige cafés, restaurants en diverse voorzieningen.                                        U bent op loopafstand van het IJmeer, het Westbatterij en tegen over het haventje.

WONEN IN DE HAVENMEESTER

Het appartementengebouw De Havenmeester ligt prachtig: woonoppervlakte tot 177 m2, grote verdiepingshoogtes zonnige ruime balkonterrassen kijken uit op het haventje of de gracht. U heeft een eigen parkeerplaats onder het gebouw. Hartje historisch Muiden ligt op loopafstand. Of wandel naar de winkeltjes en het Westbatterijpark, met uitzicht op het Muiderslot

 

Graag tot 18 mei!

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons informatiehuis is maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608

Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden

Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.