ZATERDAG 19 JANUARI OPEN DAG | “DE KRIJGSMAN EXPERIENCE”

LEAVE YOUR OWN FOOTPRINT

Maak kennis met het historische Kruitbos in De Krijgsman Muiden. Een prachtig nieuw woongebied met nog volop aanwezige ruige natuur, industrieel erfgoed en oude watergangen. In Het Kruitbos is ruimte voor ca. 200 (half) vrijstaande woningen en appartementen. Dankzij de authentieke ligging en bijzondere architectuur rekent Het Kruitbos af met bestaande woonconventies.
Het avontuur begint hier… Leave your own footprint.

KOM LANGS OP 19 JANUARI VOOR DE KRIJGSMAN EXPERIENCE

Maak op zaterdag 19 januari kennis met het nieuwe aanbod van Het Kruitbos in De Krijgsman Muiden. Wij ontvangen u graag tussen 10.00 – 12.00 uur in Het Ketelhuis (Explore by Lute, Kruitpad 15). Verken de nieuwe woongebieden in onze Defender of te voet (houd wel rekening met stevige schoenen die eventueel tegen wat modder kunnen). Voor alle bezoekers ligt het speciale KRUIT magazine klaar waar u een voorproefje krijgt van de nieuwe deelplannen van Het Kruitbos.

WONEN IN HET KRUITBOS
Ieder deelplan van Het Kruitbos heeft een eigen sfeer, woningaanbod en architectuur. Zo is er in De Erven ruimte voor exclusieve ‘estates’ waar u zelf uw droomhuis kunt bouwen. De appartementen van De Boerenhof zijn opgezet vanuit de landgoedsfeer inclusief gezamenlijke moestuin. Stoere woningen van staal en glas met eigen aanlegsteiger vindt u in De Eilanden en in Het Bos. En er is nog veel meer…

WONEN AAN DE GRACHT
Nu in verkoop: wonen aan de Gracht is wonen in de stijl van toen met de kwaliteit van nu. Aan de Gracht worden riante grachtenpanden gerealiseerd met veel aandacht voor detaillering en materialen. Vanaf 170 m2 tot 240 m2 woonoppervlak en plafondhoogtes tot 3 meter op de begane grond. Hier kunt u op een zomerse avond genieten in uw tuin en terras aan de grachtzijde en/of tuin aan de achterzijde. De Gracht ligt op loopafstand van de IJmeerdijk, de gezellige oude kern van Muiden en het groene Kruitbos.

 

Graag tot 19 januari

Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ons informatiehuis is maandag t/m vrijdag geopend van 11.00 – 12.30 uur en van 13.00 – 17.00 uur.
Of bel voor een afspraak met 0294 – 466 608

Informatiehuis De Krijgsman Muiden
Kruitpad 15
1398 CP Muiden

Het informatiehuis is te bereiken via A1 afslag Muiden Weesp.