NOG MOOIER IN HET ECHT

   De bouw van de Krijgsman Muiden is 3 jaar geleden gestart. Het project bestaat uit 1300 woningen waarvan er al circa 350 zijn gebouwd en bewoond. Op dit moment zijn er circa 500 woningen verkocht. Het gebied is door 8 verschillende architecten ontworpen. Er zijn hierdoor verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Van landelijk, vestingstedelijk tot modern industrieel, voor elk wat wils.

   Voordat de woningen zijn gebouwd geven impressies een duidelijk beeld van hoe de woningen er uiteindelijk uit gaan zien. Bekijk het onderstaande overzicht en zie het eindresultaat van de verschillende projecten na de bouw.

   Ontdek De Krijgsman Muiden

   Wilt u zien welke woningen er waar op de Krijgsman gebouwd gaan worden? Kom dan langs bij het informatiehuis. Een maquette van 22 vierkante meter geeft u een goed beeld van het hele project. Ook ondernemers die interesse hebben in de zakelijke mogelijkheden die De Krijgsman biedt, zijn van harte welkom. Medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook een rondleiding over het terrein krijgen met een LandRover. Maak een afspraak dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen.

   Huurwoningen

   Bekijk de huurwoningen en alle mogelijkheden

   Ligging

   Zie wat Muiden allemaal te bieden heeft

   Bekijk de brochure